Sikeresen lezajlott aGyermekeink jövője

- képességfejlesztési kiállítás

2009. március 20-22-én


a Millenárison a Kreativitás és Innováció Európai Éve programsorozat részeként

www.kreativitas2009.hu


 

Főszervező


 

Manapság, amikor lépten-nyomon a gazdasági válságról hallunk, mindenki keresi a biztosan megtérülő befektetéseket.
Mi, a kiállítás szervezői, úgy gondoltuk, hogy a gyermekeink fejlesztésébe, oktatásába fektetett idő és energia garantáltan ilyen.
E gondolat reményében jött létre a Gyermekeink Jövője – képességfejlesztési kiállítás, ahol kiállítóink és előadóink mind azon munkálkodtak, hogy az egészséges vagy a sajátos nevelési igényű, részképességzavarral, ill. tanulási nehézséggel küzdő gyerekek fejlesztésére alternatívákat mutassanak. Szakemberek segítettek a látogatóknak a megfelelő fejlesztő játékok, könyvek, foglalkozások vagy akár iskola megtalálásában. S hogy még könnyebb legyen választani, a gyerekeknek lehetőségük nyílt a játékok kipróbálására, sőt bemutató órákon való részvételre is.
Rengeteg ajándékötletet is találtak a látogatók, ezzel is megkönnyítve a húsvéti nyuszi dolgát!
Nagy örömünkre szolgált, hogy a kiállítás 3 napja alatt több mint háromezer látogató kereste fel a standokat, válogatott a sokszázféle játék, könyv és fejlesztő eszköz közül, kapott tanácsot gyermeke nevelésével kapcsolatban, és hallgatott előadásokat a szakemberek előadásában.
Köszönjük kiállítóink lelkes és fáradhatatlan jelenlétét, és köszönjük látogatóink megtisztelő figyelmét rendezvényünk iránt.
Reméljük, valamennyien eredményesnek, hasznosnak érzik részvételüket, és szívesen részt vesznek következő rendezvényeinken is.
Előző kiállításainkhoz hasonlóan most is a Fészek Egyesület nevelőszülői családjaiban gondozott gyerekek számára gyűjtöttünk könyveket, játékokat, taneszközöket. Az ajándékokat részben a látogatók, részben a kiállítók adományozták. Valamennyiüknek köszönjük a segítséget.Az 1. Gyermekeink Jövője kiállítói

Az 1. Gyermekeink Jövője kiállítás médiamegjelenései